Make/Maka sökes, Parning planerad

Hane till Alva

2014-01-01 21:39 #0 av: Ellen Thomé

Jag har en hona här hemma som jag funderar på att ta en kull efter. Detta är ingenting bestämt men det finns i mina tankar och jag tänkte bara kolla om det finns någon som kan tänka sig att låna ut sin hane till mig för parning av min en så länge foderhona Alva?

Starlight´s Hearts In Atlantis "Alva"

Ras: Harkorsning 50% belgisk hare

Färg: Viltrödbrokad övermantlad

U: Sweetys Pacific Paradise, Viltblå Brokad Wienertecknad Vädur

E: Hen´s Kristoffer Robin, Viltröd Belgisk Hare

Alva är en stor tjej på gissningsvis 3-3,5 kg som är superhärlig. Trotts att hon har så mycket hare i sig så är hon relativt lugn och har ett stabilt psyke. Hon uppskattar verkligen gos och tuggar nöjt när hon får pussar och klappar. Det första hon gjorde när vi gick på vår första promenad var att göra ett rejält glädjeskutt! Hon kan vara lite reserverad om hon bor ensam i buren men när hon bodde med andra kaniner så blev hon helt annorlunda och mycket snällare i buren. Alva är en väldigt speciell kanin som jag gärna skulle vilja ha ungar efter.

Videor på Alva: 

http://www.youtube.com/watch?v=HE-ql1HPVW8 http://www.youtube.com/watch?v=qNJoeyEDsV4 http://www.youtube.com/watch?v=iuNRyjLlFBw 

Hanen jag letar efter ska vara antingen en belgisk hare, Sverige hare eller harkorsning. Han ska helst vara duktig inom hoppningen och vara social och lätthanterlig.

Jag finns utanför Enköping.

Har du en hane du tror skulle passa? Som du skulle kunna tänka dig att låna ut till parning? Då är det bara att höra av dig till mig på mailen  ellen.thome@spray.se, pm:a mig eller skriva en kommentar! :)

Jag har ingen ny bild på henne tyvärr, ska fota en så snart som möjligt men här är en "bebisbild" på henne.


Anmäl
2014-01-03 19:53 #1 av: Zakarias

Hon ser varken ut som en brokad eller övermantlad, utan som en "vanlig" viltröd manteltecknad :)

Har tyvärr ingen hane, men önskar dig all lycka till :)

/Zakarias,  medarbetare på Teddykaniner ifokus och Hermelinkanin ifokus

 

Anmäl
2014-01-03 20:30 #2 av: Ellen Thomé

Jag ska höra med uppfödaren så att jag inte skrivit fel, men det är vad som står i köpeavtalet :) 

Okej, vad synd, tack så mycket!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.