Köpes, säljes och transport

(P) Vitörade harkorsningar

2012-05-04 17:37 #0 av: [Guldvingens]

I sommar någon gång, så ska min vackra hare Cindy få träffa Gillestugans Ultravox "Ozzy".

Cindy är en hartös som känns rätt liten, men hon är lång och slank, väger närmare 1.8 kg. Hon är svart otter rödförstärkt, och ser ut som en stor dvärghare. Hon är den snällaste kaninen jag någonsin haft, finns inget ont i henne. Cindy är dock ingen kelig kanin, hon föredrar att köra sitt race på golvet istället för att sitta i famnen. När jag funderade på hane till Cindy så ville jag ha en hane med en del vädur i, då jag träffat oerhört trevliga hare/vädurskorsningar.

Jag bestämde mig då för Ozzy, en mindre svart vitörad hane som är snäll & livlig. Han är hälften vädur & hälften dvärgharekorsning. Han kommer debutera i maj och det är med spänning vi kommer se hur det går.

Jag tror på grövre harkorsningar, som gillar att hoppa och som är sociala&snälla. De kommer ligga någonstans mellan 1,5-2 kg i vikt. Förväntade färger är blå och svart, samt det i otter och vitörat. Om Ozzy har brunanlag så kan det även bli egern och brun. 

1-2 ungar stannar här.

Jag och Cindy finns i Göteborg men transport brukar ordna sig.

Anmäl
2012-05-08 16:29 #1 av: Gillestugan

Ozzy = Gillestugans Ultravox

Han hopptränas hemma men ska inte debutera i Olofstorp i maj.

Anmäl
2012-05-08 18:38 #2 av: [Guldvingens]

Tack Mirjam för att du la in en bild på grabben :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.